23 de setembre de 2018
23.09.2018

Eusebio: «Hem fet un bon treball defensiu i hem tingut l'oportunitat de guanyar»

El tècnic castellà també ha declarat que li agradaria tenir més el control de la pilota

23.09.2018 | 23:22
El tècnic del Girona, Eusebio

El tècnic del Girona s'ha mostrat satisfet del treball realitzat pels seus homes davant el Barça. Aquestes han estat les seves declaracions, pel que fa a l'empat d'aquest diumenge al Camp Nou.

Content de l'empat: "Hem fet molt bé el treball defensiu i tal vegada hem tingut l'oportunitat de poder guanyar, però també era molt difícil aconseguir l'empat."

Proposta tàctica: "A partir del partit contra el Madrid, vam decidir jugar amb tres centrals, i ens va venir molt bé per defensar-nos bé. Vull donar una passa endavant per tenir una mica més de control i ho haurem de treballar millor."

El VAR: "Hem de confiar amb el VAR i prenen la decisió més justa possible. Amb la qual cosa, hem de confiar en ell i en què la decisió de l'àrbitre és justa. Quan ells han quedat amb 10 ens ha permès defensar millor, perquè ells arribaven amb molt perill."

Stuani: "Ens dona molta qualitat, intel·ligència i experiència. Llegeix molt bé les situacions i aprofita el seu cos per guanyar l'espai. Estem parlant d'un jugador de gran nivell i és un luxe per nosaltres tenir-lo a l'equip".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook