«Ens enfrontem a un rival amb característiques diferents dels de les últimes setmanes, haurem de pensar quina serà la millor manera d'afrontar-ho i per on poden anar els trets del partit. Potser tindrem més possessió i haurem de saber com treure'n profit, estem oberts a presentar altres aspectes del joc. És possible que fem algun canvi d'inici, hem d'utilitzar tots els recursos de què disposem», deia Eusebio, al PGA de Caldes de Malavella, una hora i mitja abans d'agafar l'autocar cap a terres aragoneses. El tècnic del Girona rumia un canvi de sistema, perquè creu que els tocarà assumir un major protagonisme amb pilota. En les últimes jornades, els blanc-i-vermells han hagut de contenir i adaptar-se al potencial dels rivals als quals s'han enfrontat. «Quan passem molt temps al nostre camp, volem ser sòlids i defensar amb eficàcia. És lògic que ens generin ocasions perquè estem molt al darrere, i esperem capgirar aquest sentiment i amenaçar el rival tenint la pilota. Així també descansarem més i defensarem d'una altra manera. Els rivals ens estan obligant a fer les coses així, i encara tenim marge de millora».

Després de l'empat al Camp Nou i la derrota contra el Betis, Eusebio creu que és el moment de guanyar: «Estaria molt bé acabar la jornada amb onze punts. Quan perds, els ànims baixen una mica, però estem mentalitzats per fer un bon partit, superar l'Osca i oblidar la derrota del dijous». El tècnic castellà no es refia de la posició de l'Osca, cuer de la Lliga. «Competeixen bé, malgrat les derrotes. Els partits se'ls han escapat per petits detalls i podrien tenir més punts. A Primera, qualsevol rival és difícil. Arriben amb la il·lusió de competir per primera vegada a l'elit, i això els fa poderosos. Els respectem i sabem que tindran ganes de canviar la dinàmica», confessava.

Preguntat pel poc marge amb què afrontaran el partit, Eusebio no vol excuses, tot i que l'Osca va jugar dimarts i ha tingut 48 hores més que els gironins per preparar el partit d'aquest migdia. «No ens plantegem el partit pensant que el descans ens és desfavorable, pensem que hem tingut el temps suficient per recuperar-nos i preparar el partit. Intentarem ser més forts que el rival, no serveix de res queixar-nos, perquè les circumstàncies no poden canviar».

Leo Franco, que divendres va dir que estava «tranquil, no tinc cap ultimàtum, confio en mi i em sento encantat amb aquesta oportunitat», va elogiar els blanc-i-vermells. «Estan conjuntats perquè fa molt temps que juguen junts. Tenen un sistema molt marcat, molt treballat i ple de punts forts», va finalitzar el primer tècnic de l'Osca a Primera.