L'exdavanter del Girona Larry Kayode va estrenar-se dimarts amb el seu equip, el Xakhtar Donetsk, a la Champions League en el partit que l'enfrontava a l'Olympique de Lió (2-2). L'atacant nigerià va entrar al camp al minut 83 amb 2-2 al marcador després que el conjunt francès hagués igualat en dos minuts (m. 70 i m. 72) el 0-2 que havia situat al marcador el davanter del Xakhtar Junior Moraes (m. 55). Kayode no va poder tornar a desnivellar el resultat en els pocs mintus que va tenir.

Una lesió no l'ha permès estar disponible fins fa poc a la Lliga ucraïnesa, on aquesta temporada ha disputat tan sols dues estonetes. Aquest estiu, el Xakhtar va comprar Kayode al Manchester City fent efectiva l'opció de compra obligatòria que figurava al contracte de cessió del febrer passat. Kayode va deixar el Girona (14 partits i cap gol) per manca de minuts amb la intenció de fitxar per l'Amiens francès, però a última hora, el 31 de gener, va faltar un paper perquè l'operació es concretés i va quedar sense equip. Al final va poder signar pel Xakhtar, amb qui va jugar 8 partits i fer 3 gols.