De mica en mica, Eusebio Sacristán va rebent bones notícies des de l'infermeria. La primera va ser la recuperació del basc Jonas Ramalho, que ja fa gairebé quinze dies que està disponible i s'entrena al mateix ritme que els seus companys. Amb Ramalho amb l'alta mèdica, i el Choco Lozano sense problemes al peu des de fa dies, a la consulta del doctor del Girona, Antoni Mora, només hi resten Carles Planas i Johan Mojica. Això sí, per, relativament, poc temps.

El que és més a la vora de veure la llum i de rebre l'alta mèdica és el lateral esquerre de Sant Celoni que ja fa dies que està integrat al grup i ahir va completar la primera sessió completa. Planas és a la recta final de la recuperació d'una ruptura al quàdriceps esquerre que es va fer a finals d'agost i és a punt de rebre l'alta mèdica. Tanmateix, difícilment estarà a punt per rebre l'Eibar demà passat. Tampoc hi serà dissabte Mojica. El colombià tot just va fer ahir una part de l'entrenament amb el grup. Va ser un primer pas després de patir una ruptura parcial del tendó quàdriceps dret l'endemà del partit amistós disputat al camp del Reus a principis d'agost. Mojica, que acumula pràcticament dos mesos de baixa, encara trigarà més a incorporar-se definitivament amb el grup i probablement necessitarà alguna setmana més per estar a disposició d'Eusebio Sacristán per ser convocat.

Amb Mojica, durant una part, i Planas, el tècnic castellà va dirigir la sessió d'entrenament als camps de La Vinya, que va comptar també amb la presència dels jugadors del Peralada Suárez, Paik, Andzouana i un Pedro Porro consolidat ja a la disciplina del primer equip.