El Girona s'està acostumant en cada jornada a veure com el VAR agafa protagonisme en els seus partits. Si al Camp Nou el videoarbitratge va marcar l'expulsió del blaugrana Lenglet i a Osca va xiular dos penals, un per cada equip, que inicialment s'havien assenyalat fora de l'àrea, ahir va treure fum. Primer el VAR ha aparegut per marcar el penal del 0-1 de l'Eibar als 10 minuts. Prieto Iglesias, a instàncies de Cordero Vega des de Madrid, ha anat a revisar la jugada pel monitor de Montilivi i ha xiulat penal per mans d'Aday, que ha vist la groga. Uns minuts més tard s'ha anul·lat un gol al Girona quan Dmitrovic s'ha empassat un xut de Granell perquè Bernardo, en fora de joc, ha fet el gest d'intervenir en la jugada. Ja amb l'1-1 el 2-1 d'Stuani ha arribat gràcies al VAR: inicialment el gol era anul·lat però després de tres minuts d'incertesa el col·legiat ha donat el gol.