El Girona C ha dormit líder gràcies a la victòria en el derbi contra el Llagostera B. Els d'Àxel Vizuete van ser superiors al filial llagosterenc i van decidir el partit amb un gol a cada part. Uri Santos va obrir el marcador en resoldre un u contra u davant Flere. Ja a la represa i amb el Llagostera B bolcat, Homet va sentenciar a la contra.

El Lloret va veure frenada la seva ratxa de quatre victòries seguides amb una desfeta contra un rival també de la part alta. Dos gols en dos minuts del Can Vidalet van deixar sense resposta els d'Albert Batllosera.

El Farners continua encallat en la mala dinàmica i ahir va tornar a caure al Municipal en l'estrena de Lluís Padrós com a entrenador, que aquesta setmana ha rellevat el destituït Pau Menéndez. Un xut llunyà de Trulls que va fer un estrany i va sorprendre el porter local va donar els tres punts al Tona en un partit sense ocasions i en què el més just hauria estat un empat sense gols. Els colomencs continuaran una setmana en posicions de descens.

El Banyoles va veure com el Sant Cugat li eixugava dos gols d'avantatge a la segona part i el deixava sense el premi gros. Els gols d'Èric Gispert, al llindar de la primera part, i d'Henry, ja a la represa, situaven un bon escenari pels d'Adam Fontes. Tanmateix, els vallesans no van abaixar els braços i van entrar al partit gràcies a Alfaràs. En el darrer minut, Dahbi va empatar el partit i deixar els banyolins amb un punt.