«Encara no estic al cent per cent, però em sento bé», deia Johan Mojica. Ho feia vestit de curt i encara al damunt de la gespa del Municipal de Peralada. Una imatge que feia temps que no es veia, la del colombià vestit de futbolista i amb la samarreta del Girona. Bona notícia per a Eusebio, que recupera un home cridat a ser important i que fins ara no ha jugat encara ni un minut oficial des de principi de temporada. El seu no va ser l´únic retorn que va deixar l´amistós contra el Tolosa. Els també defenses Carles Planas i Jonás Ramalho tornen a estar disponibles. Ja feia uns dies que s´entrenaven, però va ser ahir quan se´ls va veure de nou en acció.

Tant un com l´altre van ser titulars. Des del mes d´agost que no tenien minuts. Es van lesionar durant una pretemporada en la qual van participar més aviat poc. Tres quarts del mateix del que li va passar a Mojica. Amb l´afegitó que el colombià va viure un estiu peculiar. Primer, perquè va disputar el Mundial amb la seva selecció, Colòmbia. Això va fer que allargués les vacances i no es reincorporés fins un mes més tard que els seus companys de vestidor. Amb menys ritme que la resta, la seva posada a punt s´esperava més llarga, però es va veure truncada ben aviat. Després de jugar 45 minuts en un amistós al camp del Reus, va desaparèixer. Una lesió el va esborrar del mapa. Se´l descartava pels primers partits de Lliga, però finalment se n´ha perdut vuit. Ahir tornava a entrar en acció. Va ser suplent, perquè encara està lluny del seu estat òptim, però en va fer prou amb un quart d´hora per demostrar la seva qualitat.

A Peralada no hi van ser els tres internacionals de l´equip: Stuani, Bounou i el Choco Lozano. No van ser les úniques absències de la primera plantilla. Eusebio, en consonància amb el seu cos tècnic, va decidir donar descans a alguns dels futbolistes que arrosseguen algun tipus de molèstia: Aday, Bernardo, Granell, Alcalá i l´encara inèdit Gorka Iraizoz.