Es va passar una hora i mitja ben nerviós. Esperant, pacient, que arribés el seu moment. Anava aplaudint els seus companys i companyes premiats i deixava anar un somriure quan l'humorista Pep Plaza feia de les seves dalt de l'escenari. La processó li anava per dins, a Àlex Granell. A ell li va tocar esperar per tancar la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català, que es va celebrar a l'antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El capità del Girona, tota una institució ja a Montilivi, havia estat escollit com el millor jugador català de l'última temporada. Un guardó que va recollir ahir i que, tot i rebre'l amb orgull i felicitat, va fer extens cap a tota la família del Girona.

«No podria entendre aquest premi sense el col·lectiu. Tinc la necessitat de compartir-lo amb tots: tècnics, companys d'aquest any i del passat, els professionals del club... i també amb els aficionats i aquella gent que estima el Girona», va dir. Qüestionat per quin va ser, segons el seu parer, el millor moment de l'últim curs, no va dubtar: «Amb la victòria contra el Reial Madrid. La remuntada va ser molt meritòria, i el component polític que es vivia i el fet que fossin Fires li van donar un punt encara més èpic». Ja parlant del col·lectiu, Granell va reconèixer que «hem d'anar a per objectius assolibles», fent referència a la permanència. «Hem de salvar-nos durant uns anys per pensar en fites més optimistes en un futur que penso que serà proper».

Una de les persones que li va entregar el premi va ser Delfí Geli, president del Girona. «Vam fer una gran temporada i els jugadors van estar de deu. Granell va fer un any excepcional. Que no sigui efímer i que es pugui repetir. El club té bona salut i està competint bé, en la línia que li correspon».

Qui es va quedar sense reconeixement va ser Pedro Porro, que optava al Millor Gol (el que va fer amb el Peralada a Vila-real). No va ser així; el premi se'l va endur Cristina Baudet, de l'Espanyol. La Millor Jugadora va ser Marta Corredera (Llevant), mentre que Rubi (ara a l'Espanyol) i Sergio González (Valladolid) van compartir el guardó que els acredita com els Millors Entrenadors catalans del darrer curs.