19 de octubre de 2018
19.10.2018
Diari de Girona

Eusebio torna a Sant Sebastià, on va viure llums i ombres

El tècnic del Girona va classificar la Reial Societat per a l'Europa League el curs 16-17 però l'any passat va ser cessat a la 29a jornada

19.10.2018 | 00:50
Eusebio torna a Sant Sebastià, on va viure llums i ombres

Eusebio Sacristán tornarà dilluns a Sant Sebastià, una de les seves llars futbolístiques. Ho farà aquest cop per enfrontar-se a la Reial Societat com a tècnic del Girona i amb la intenció d'endur-se els tres punts cap a terres catalanes. Serà, de ben segur, un partit especial per al tècnic de La Seca que hi va arribar al novembre del 2015 i s'hi va estar fins al març d'aquest any quan va ser destituït. En total van ser 112 partits en tres temporades, en què va arribar sense fressa per suplir David Moyes i va salvar l'equip notablment en la primera (15-16), va il·lusionar classificant-lo per l'Europa League en la segona (16-17), i va ser víctima dels mals resultats el curs passat (17-18).

La Reial Societat d'Eusebio va alternar moments de joc brillants sobretot en el segon any i al principi de l'any passat amb desconnexions i partits molt planers que van desembocar en una mala ratxa de resultats i la seva destitució. A Anoeta, Eusebio hi va treballar amb dos dels membres de l'actual cos tècnic del Girona, el tercer entrenador, Juan Carlos Andrés, i el preparador físic Gerardo Izaguirre. L'únic del seu staff que no es va endur aquest estiu a Montilivi va ser Mikel Labaka, actualment segon del filial txuri-urdin. Durant les gairebé tres temporades que va estar-se a Sant Sebastià,. Eusebio va fer debutar Héctor Hernández, Bautista, Zubeldia, Odriozola, Rodrigues, Guridi, Guevara i Gorosabel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook