Ben content i satisfet se'n va anar anit Eusebio Sacristán d'Anoeta. Primer, perquè va aprofitar la visita per retrobar-se amb antics companys i veure com està creixent un estadi que coneix molt bé. Però sobretot, perquè el Girona, tot i no xutar entre pals i allargar la seva ratxa sense guanyar fins als cinc partits, va ser capaç de puntuar. Pel resultat i per la imatge, es felicitava el tècnic. «Valoro positivament el punt». Així encetava la roda de premsa. I s'afanyava a argumentar-ho. «El partit ha estat bastant igualat però trobo que hem fet un molt bon treball. Als minuts finals, la Reial ha situat a molta gent al davant i ens ha fet sentir el perill, encara que poc a poc ho hem anat madurant i fins i tot el resultat hauria pogut caure cap al nostre costat».

Del 0-0, Eusebio es quedava amb el «treball» i també la «seriositat» dels seus futbolistes. «Les sensacions són molt positives», deia el de La Seca, qui tot i no haver pogut celebrar una victòria, creu que aquesta és «la línia» que ha de seguir a partir d'ara el Girona. «Li hem de donar continuïtat», afegia, tot parlant del sistema. Anit, de nou va apostar pel 3-5-2, el dibuix que ha acabat guanyant la partida. «No hem de deixar de banda que en alguns moments determinats podrem variar la nostra proposta, però afiançar aquesta idea als jugadors els donarà més seguretat».

Se li va preguntar per la suplència d'Stuani i això és el que va dir. «Va arribar d'un viatge llarg i en el primer entrenament va notar una petita molèstia a l'abductor. Com que no el vam veure al cent per cent i volem seguir comptant amb ell, ha sortit quan enteníem que ens podria ajudar». Va aplaudir el «bon rendiment» de Ramalho, que ahir reapareixia. També va parlar de la imbatibilitat lluny de Montilivi. «És positiu no haver perdut fora, però no penso on juguem, sinó que em quedo amb la manera de competir».