El Rayo Vallecano, proper rival del Girona a la Lliga, ha jugat aquest vespre un partit corresponent a la tercera jornada de Lliga, que en el seu dia va haver-se d'ajornar per culpa del mal estat de les instal·lacions de l'estadi de Vallecas. Contra l'Athletic, el conjunt madrileny ha acabat empatant (1-1), pel que aquest dissabte visitarà Montilivi en zona de descens i en plena ratxa negativa de resultats.

Encadena fins a sis partits de Lliga el Rayo sense conèixer la victòria. Des del passat 14 de setembre, quan es va imposar al camp de l'Osca, que no guanya. Durant aquest temps, ha aconseguit només tres empats i ha encaixat tres derrotes. Avui, Pozo ha avançat els de casa al primer temps, però Muniain ha igualat el marcador després del descans.

Amb aquest resultat, els de Míchel són penúltims a la classificació amb només 6 punts, mentre que l'Athletic es queda quart per la cua, amb 9. El Girona manté la seva quinzena posició.