n No hi ha manera. El Rayo tenia ahir una molt bona oportunitat per trencar una ratxa nefasta de resultats contra un rival directe com ho és, ara mateix, l'Athletic. Tots dos es veien les cares a Vallecas en un partit, corresponent a la tercera jornada, que havia estat ajornat pel mal estat de l'estadi. Els madrilenys, d'haver guanyat, haurien avançat el conjunt basc i, a més, haurien deixat enrere la zona de descens. Un cop a la taula i un efecte psicològic que els hauria vingut de meravella per visitar aquest dissabte Montilivi. Tot i això, nova relliscada. Sí, els de Míchel van sumar, però continuen sense vèncer. I d'això ja fa massa temps.

Perquè el Rayo encadena sis partits oficials sense conèixer la victòria. No guanya des que es va imposar al camp de l'Osca, un ja llunyà 14 de setembre. Des de llavors ha sumat tres empats i encaixat tres derrotes. O el que és el mateix: 3 punts de 12 possibles. Ahir va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Pozo a la primera meitat. Però al segon acte, l'Athletic acabaria equilibrant de nou la balança amb una diana de Muniain.

L'1-1 final manté el Rayo penúltim, amb 6 punts. Té la salvació, que precisament la marca l'Athletic, 3 punts per sobre. D'aquesta manera, el Girona es queda com estava i no l'avança ningú. Els d'Eusebio són quinzens. I dissabte, partit més que important a Montilivi.