n Energia Blanc-i-Vermella, una empresa derivada d'FC Energia, és des d'ahir mateix nou patrocinador del Girona i alhora el proveïdor enèrgic oficial del club. L'acte per escenificar l'entesa entre totes dues parts es va celebrar ahir a la tarda a la Sala VIP del Gol Nord de l'estadi de Montilivi. No hi va faltar el president Delfí Geli, ni tampoc un altre futbolista amb passat blaugrana. Es tracta d'Steve Archibald, davanter del Barça a la dècada dels vuitanta que també va vestir la samarreta de l'Espanyol, a més d'altres equips del futbol anglès i escocès. Ell és el president i fundador d'Energia Blanc-i-Vermella, una empresa que es considera com «una alternativa de consum energètic sostenible pensada pels qui senten els colors i valors de l'equip».

Amb els jugadors de la primera plantilla Aday Benítez i Marc Muniesa mirant-s'ho des d'un segon pla, Geli va explicar que «la nostra afició és una de les més enèrgiques i compromeses de primera. És un orgull que una empresa així s'hagi inspirat en el tarannà de la nostra gent per engegar aquest projecte únic». També va mostrar el desig que aquesta «nova etapa» que ara s'enceta sigui «profitosa» per a «molt de temps».

Archibald, de la seva banda, va elogiar la «humilitat» i alhora «l'ambició» d'un club «que està creixent» com el Girona. Va trobar «similituds» amb la seva empresa, alhora que defensava la seva aposta pel medi ambient i per una energia «cent per cent renovable». El nou partner de llum i gas del club començarà a funcionar aquest dissabte coincidint amb el partit del Rayo. A més, els seus serveis tenen descomptes per a socis i abonats.