La baixa de Cristhian Stuani lògicament ha trastocat els plans d'Eusebio Sacristán per encarar el partit de demà contra el Rayo. L'uruguaià continua tocat de l'adductor dret no ha superat la prova de l'últim entrenament d'aquest matí. "La seva importància a l'equip és clara. Atravessa un moment dolç que fa que sigui determinant. Ara bé, les plantilles són molt més que un sol jugador i hem de ser capaços d'aconseguir resultats encara que falti un jugador. La força del grup ens ha de donar la victòria. Tenim recursos", deia Eusebio intentant treure ferro a la baixa del charrúa. Sense Stuani, les opcions per acompanyar Portu són Doumbia i Lozano. L'ivorià va ser titular a Anoeta mentre que l'hondureny va sortir a la segona part. "Tenim les dues opcions. Doumbia, per veterania, referència, experiència i qualitat és el que ens pot donar el més semblant a Stuani. El Choco té unes condicions diferents, com atacar els espais per velocitat i més mobilitat", deia.

El tècnic considera "molt important" el partit demà contra un Rayo, amb urgències, "per a la confiança i l'autoestima". Eusebio vol trencar la mala ratxa de resultats i brindar una victòria a l'afició en l'inici de la festa major de la ciutat. "Ataquen bé, els agrada tenir la pilota i tenen velocitat i desequilibri. Hem d'estar preparats. Els tenim molt de respecte però hem de ser capaços de superar-los". A banda d'Stuani, Granell i Iraizoz tampoc s'han recuperat i s'afegeixen a la baixa ja coneguda de Mojica.

El Girona formarà contra el Rayo amb el 3-5-2 tradicional que ja va fer servir a Anoeta. "De dubtes al voltant de l'equip no n'hi ha cap per part meva. Les sensacions que va transmetre l'equip a Anoeta van ser molt positives".