27 de octubre de 2018
27.10.2018
Diari de Girona

Aday, Juanpe i Portu es retiren lesionats

La plaga de lesions no s'atura i avui han caigut tres jugadors més

27.10.2018 | 14:58
Aday, Juanpe i Portu es retiren lesionats

La plaga de lesions no s'atura i avui han caigut dos jugadors més. Aday ha estat rellevat per Carles Planas als vuit minuts per un cop al genoll. El seu cas està pendent de més proves. A la segona part Juanpe ha deixat el seu lloc a Alcalá.

En el cas de Portu, després de marcar els dos gols de la victòria, en un moment del joc, s'ha aturat de cop, ha tirat la pilota a fora i ha demanat el canvi per problemes musculars que el poden deixar setmanes fora de combat. El seu lloc l'ha ocupat Patrick Roberts.

Precisament, l'estat físic de la plantilla ha estat un dels temes estrella en la roda de premsa que ha ofert Eusebio Sacristán a l'estadi de Montilivi. Se li ha preguntat més d'una vegada pels tres jugadors que han hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió, a més també de demanar-li si hi havia alguna novetat sobre Àlex Granell i Cristhian Stuani, baixes per aquesta jornada per molèsties.

Aquesta ha estat la valoració del tècnic blanc-i-vermell: "Granell no ha arribat perquè encara es troba en el seu procés de recuperació i no ha completat cap entrenament. Esperem que ho faci aquesta setmana, és una notícia positiva per a nosaltres. Stuani té un problema muscular, esperem que no sigui cosa de molt. Serà just tenir-lo de manera immediata. La resta de casos s'han de veure. Aday té un cop al genoll i se li han de fer proves. Juanpe arrossega una sobrecàrrega al maluc per una topada a la primera meitat i no sabem quin serà el seu abast", ha dit. També ha parlat de Portu: "Ha sentit una molèstia i si ha demanat el canvi, fa pinta que pot ser important". "Són les circumstàncies que ara ens està tocant viure. És una prova per a l'equip valorar si tenim una plantilla forta. La tenim, la vam fer confiant que tots estarien preparats per ajudar-nos en aquests moments", ha afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook