29 de octubre de 2018
29.10.2018
Diari de Girona

Protagonisme per als joves del filial a la Copa del Rei

Si cap dels lesionats es recupera a temps, Eusebio només disposarà de 13 jugadors de la primera plantilla A Suárez i Porro, tots dos amb fitxa del filial, se'ls afegiran més jugadors del Peralada per al partit al camp de l'Alabès

29.10.2018 | 00:41
Els jugadors del Girona i el Rayo, saludant-se aquest passat dissabte a Montilivi.

Amb els resultats i precedents a la mà, la Copa mai sembla que li vingui bé al Girona. Lluny de protagonitzar alguna matxada, el seu paper en aquesta competició sol reduir-se a la mínima expressió. Centrat a la Lliga, estigui a Segona o també ara a Primera, la Copa ha passat desapercebuda. Curiosament, fa pocs anys va aventurar-se fins els setzens de final, just en la temporada en què disposava de menys efectius. Ara passa tres quarts del mateix. Toca canviar de xip i aparcar la competició domèstica; això passa en un moment delicat. No pas esportiu, perquè els d'Eusebio respiren després d'una mala inèrcia. Sinó per l'estat de la plantilla. Arriba en quadre l'equip de Montilivi a la cita d'aquest dimecres al camp de l'Alabès. Massa lesionats i un vestidor poc poblat obligaran el cos tècnic a prendre decisions. Una, i aquesta és ben clara, serà utilitzar el filial.

L'escenari és desolador. Ara mateix, amb les informacions que arriben des del club, Eusebio només disposa de 13 futbolistes amb fitxa del primer equip per afrontar l'anada dels setzens de final. Si no hi ha cap recuperació a l'últim moment, a hores d'ara estan descartats Iraizoz, Juanpe, Aday, Granell, Stuani, Portu i també un Mojica que ha dit adeu a la temporada. Per tant, sí que estarien en condicions d'anar convocats Bounou, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Muniesa, Planas, Pere Pons, Aleix Garcia, Douglas, Borja, Lozano, Doumbia i Roberts. A tots ells se'ls ha de sumar el porter Suárez i també Pedro Porro. Tant l'un com l'altre s'entrenen amb el primer equip, però encara tenen fitxa del filial. Sumant tots els disponibles, encara no surten els números. Hi ha 15 jugadors en condicions de viatjar, però les convocatòries han de ser de 18 futbolistes. Per tant, se n'hauran de citar un mínim de tres més del Peralada-Girona B. O quatre, si se li volgués donar descans a algú de la primera plantilla. Més no, perquè la normativa diu que, com a màxim, a la convocatòria hi poden haver 6 futbolistes amb fitxa del filial. La regla diu també que, al menys, al terreny de joc han de coincidir 7 jugadors del primer equip. La llista d'Eusebio haurà de ser de 18 homes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit