Ni llença la Copa ni res que s'hi pugui assemblar. D'ambició, Eusebio en té per donar i per vendre i, per aquest motiu, avui sortirà a competir a Vitòria per «obtenir un bon resultat» per encarar la tornada amb garanties a Montilivi. De baixes en té unes quantes però el tècnic de La Seca té clar que cal carregar-se-les a l'esquena i conviure-hi. A més a més, ho veu també com una oportunitat per als jugadors que han tingut menys minuts fins ara i perquè joves del Peralada demostrin la fam que tenen. No obstant això, Eusebio és conscient que sobretot les baixes de llarga durada d'Aday i Mojica obliguen el club a plantejar-se la possibilitat de reforçar la plantilla. «D'aquí a dues o tres setmanes veurem on som. Vull observar la resposta dels nois del filial i tenim Ramalho i Muniesa que poden fer de carrilers. A partir d'aquí, la direcció esportiva treballa i està preparada per decidir si fitxarem o no».

Eusebio va reconèixer que han plantejat la setmana pensant tant en el partit d'avui com en el de dissabte a València. La lesió d'Stuani i la baixa per sanció de Lozano a Mestalla farà que Doumbia i Roberts tinguin més protagonisme. En aquest sentit, el tècnic va assegurar ahir que «és el moment de Doumbia i Robets». A més a més, Eusebio es va mostrar «molt content» amb la feina de Lozano. «Està en un moment fantàstic. Treballa molt per l'equip, juga bé tant a fora com a l'àrea...», deia. El tècnic va confirmar que Iraizoz serà titular. «Va fer una gran temporada. Vaig donar el lloc (de titular) a Bounou pel que havia fet anteriorment i està demostrant que és una assegurança per a nosaltres. Gorka treballa molt per competir i està preparat».

Respecte l'Alabès, segon classificat de la Lliga, Eusebio va subratllar que no el veu tan lluny. «El que està fent és molt gros. No fa gaire era a 2a A i els seus resultats l'últim any són una passada. Estan fent les coses molt bé i poden ser un referent per a nosaltres. No hi ha gaires diferències de plantilla o d'entorn. Per què no podem nosaltres fer una bona Copa i tenir resultats que ens permetin ser a dalt com ells?»