El València -que rebrà dissabte el Girona- va haver d'esforçar-se de valent per derrotar el C.D. Ebro, equip de Segona B, en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, amb remuntada inclosa. A la Romareda, estadi que va utilitzar l'Ebro davant la incapacitat del seu per acollir l'eliminatòria, l'equip aragonès va donar una molt bona imatge malgrat la seva mala situació a la Lliga i va estar a punt de donar la sorpresa davant el València. L'expulsió de Tiago als 29 minuts no va impedir a l'Ebro avançar-se al marcador gràcies a un gol d'Amelibia a l'hora de partit. El València va intentar reaccionar aviat i ho va aconseguir amb un potent xut de Santi Mina. Vuit minuts després va arribar el segon, també de Mina, que va deixar l'eliminatòria encarrilada per al València.

Paral·lelament, l'Atlètic de Madrid va superar amb molts problemes al Narcís Sala el Sant Andreu (0-1), un rival de Tercera Divisió que, tot i mostrar-se molt inferior a la primera part, en què va encaixar un gol de Gelson, va tenir opcions d'empatar als minuts finals. De fet, a l'últim tram del partit, l'amfitrió va posar a prova Adán enviant una pilota al travesser i rematant des de l'àrea petita. Va ser un desenllaç d'infart, però els matalassers es van acabar emportant el partit.