Ni l´allau de baixes apaga el sentit de l´humor d´un Eusebio que se sent fort. L´empat a Sant Sebastià i la victòria contra el Rayo, afegits al bon marcador a la Copa, són arguments suficients per creure que el Girona pot sortir de Mestalla amb un resultat positiu sota el braç. «Volem aprofitar el moment però sabem que el València és un equip de la Lliga de Campions i serà un partit complicat. Haurem d´estar molt concentrats perquè segur que s´estan preparant per capgirar la dinàmica», valorava el tècnic castellà, que no es va cansar de repetir que l´únic que el preocupa és allò que pot controlar. «Estem motivats i contents pels tres últims duels jugats, la línia de joc és l´adequada. Hem de confiar en el nostre potencial, tenim la mentalitat de competir a cada instant i esperem que això ens serveixi per fer un gran partit. Està clar que si aconsegueixes bons resultats, l´estat d´ànim puja. Seguirem treballant per sumar els punts que ens portin a la permanència».

Eusebio va tornar a aferrar-se al Peralada per completar una convocatòria on la principal novetat és el retorn d´Àlex Granell. «Comptem amb tots els futbolistes, també amb els del filial, que ja han demostrat saber fer-ho molt bé. No només tenim els jugadors del primer equip, ells també jugaran el seu paper». Pocs dubtes hi ha sobre l´alineació amb què el Girona s´enfrontarà al València. Un d´ells es troba a l´eix de la defensa, on Alcalá i Muniesa es disputen el costat esquerre, perquè tot indica que Ramalho i Bernardo són indiscutibles ara mateix. «El més important és que tots rendeixen a la perfecció i estan preparats per sortir al camp, sigui Muniesa o sigui Alcalá. Depèn del rival, escollim un tipus de perfil diferent. No diré qui jugarà a Mestalla», assenyalava, abans de parlar dels diferents recursos de què disposa a la part ofensiva. Un d´ells, Doumbia, ocuparà la plaça que deixen les absències de Stuani i Lozano. «La idea és donar-li continuïtat, li vindrà bé per la confiança i l´estat de forma. Espero que ens doni gols que ajudin a l´equip». L´altre és Patrick Roberts, que encara no ha jugat mai d´inici. «És molt jove i té un potencial molt elevat, el vam escollir a l´estiu pel seu desequilibri individual. Fins ara, ha tingut una competència molt forta i per això la seva participació s´ha vist limitada. Té molt camí per recórrer, el seu moment arribarà. Qui diu que en un futur no serà ell qui sigui titular?».

Preguntat pel València, que passa per una situació preocupant a la Lliga, responia: «Tenen grans jugadors que en qualsevol moment poden canviar la sèrie de resultats. Afrontem el duel amb respecte perquè gaudeixen de molta qualitat i l´any passat van aconseguir uns registres importants. Si tenen el control, el talent dels seus jugadors et fa mal i tampoc els importa ser dominats, perquè dominen l´art dels contraatacs. Hem d´estar preparats per tot el que pugui passar».