En acabar el xoc, el tècnic del Girona ha declarat en roda de premsa, sobre diferents aspectes crucials del partit:

La victòria: "Hem vingut creient-nos-ho, hem patit perquè el València ha controlat, ha dominat i ha tingut ocasions, però hem fet un treball de desgast enorme per mantenir la porteria a zero i hem tingut fe que a pesar d'estar sotmesos pel València. Sabíem que podíem tenir el nostre moment i ens ha arribat. Hem cregut de principi a fi en el nostre equip i en què podíem treure alguna cosa de Mestalla".

Bounou: "Ha sigut espectacular. Ha estat brillant. Recompensa un jugador amb una mentalitat molt positiva, amb un gran treball en el dia a dia i un comportament exemplar. És un noi que es mereix actuacions com la d'avui, ens ha donat el partit pràcticament. Ell és qui, d'alguna manera, ha brillat més amb les seves aturades".

Roberts: "Ha aprofitat el seu moment. Ha demostrat que té qualitat, un bon u contra u, i que és desequilibrant. Fins ara no havia tingut oportunitats i nosaltres l'hem animat perquè quan li arribés el moment, l'aprofités. I avui ho ha fet".

Pere Pons: "Estic descobrint el seu potencial. No sabia en profunditat el potencial que té i el que suposa per l'equip. És important, un noi que treballa de principi al final, que té fe en cada jugada i molta intel·ligència tàctica".

El sistema de joc: "El partit de l'Eibar marca un abans i un després. Havíem donat moltes voltes sobre quina era la proposta de joc en què estàvem més còmodes i des de fa uns dies ja l'hem trobada, i li donarem continuïtat".