Victòria de prestigi del Banyoles en el difícil camp del Rubí. Fins ara, cap equip havia aconseguit sumar els tres punts al Municipal de Can Rosés. Al minut 13, Ferru va robar una pilota a la defensa rival en una zona perillosa i ell mateix va realitzar un xut potent que va batre el porter local. A partir del gol, els locals es van quedar en estat de xoc i els visitants no van aprofitar les tres clares ocasions que van tenir per sentenciar l'enfrontament abans de finalitzar la primera meitat.

A la represa, els homes d'Adam Fontes van seguir pressionant per intentar ampliar distàncies en el marcador, però la sòlida defensa local ho va evitar. A mida que anaven passant els minuts, els banyolins van anar-se tancant al darrere per defensar el resultat, ja que l'exigència física va ser elevada i cada vegada més els barcelonins arribaven amb més perill.

Amb aquesta victòria, els del Pla de l'Estany se situen en quarta posició i el pròxim partit s'enfrontaran a casa en un dels derbis gironins de la jornada contra el líder, el Girona C.

Sisè triomf consecutiu del Girona C per seguir comandant la classificació juntament amb el Vilassar. Aquest cop la víctima va ser un combatiu Guineueta, que no va posar les coses fàcils.

Els d'Àxel Vizuete es van imposar per la mínima gràcies a una pena màxima transformada per Uri Santos a mitjans de la primera part. El partit va ser de força lluita, amb molt joc a mig del camp i poques arribades de clar perill. El Guineueta, tot i trobar-se a la part baixa de la classificació, va plantar cara al líder i va buscar l'empat fins al final, però els gironins van saber controlar el partit i dominar-lo per aconseguir els tres punts.