Gairebé quatre mesos després de l'última vegada, Portu va parlar ahir públicament. Ho va fer als mitjans oficials del club per repassar l'actualitat i explicar com va viure les últimes hores del mercat d'estiu i el seu no traspàs al Sevilla. «Va ser un estiu complicat perquè, al principi, la meva intenció no era sortir. Després va arribar una oferta interessant. Al meu cap hi eren totes les possibilitats. Estava molt a gust aquí i sempre he dit que per a mi Girona és casa meva. M'estimava més quedar-me perquè hi estava molt bé, tant jo com la meva família», diu. Portu veu els fets com un «aprenentatge» i es decanta per «quedar-se amb allò positiu» del que va passar. Cal recordar que Portu no va ser convocat per al partit a Vila-real del 31 d'agost perquè el Girona estava negociant el seu traspàs amb el Sevilla els darrers dies del mercat d'estiu.

En aquest sentit, Portu va voler destacar el seu afecte i sentiment cap a Girona i el Girona. «A tothom que em pregunti i vulgui saber, només els puc dir que estaré eternament agraït al Girona. Ser aquí per a mi és un premi i jugar cada partit a Montilivi és quelcom molt i molt il·lusionant. Em quedo en un lloc on m'estimen molt. Tinc uns companys de 10 i som una família». En aquest sentit, un cop descartada la seva sortida del club, Portu es mostra totalment implicat amb el projecte. Amb contracte fins al 2022, el de Beniel assegura que el Girona «continua sent un repte» per a ell. «El meu pensament és dur-lo el més amunt possible a Primera i, per què no, tocar Europa algun dia», diu ambiciós.

Contra el Rayo Vallecano, el de Beniel va trencar la mala ratxa de cara a porteria amb dos gols, però també es va lesionar muscularment i no se l'espera fins passada l'aturada de seleccions. «Vaig viure una sensació agredolça. Va ser molt bonic tornar a marcar per ajudar l'equip. La lesió m'impedeix continuar ara que estava en un bon moment i em fot. Tot i això ja tinc el cap a la recuperació».