08 de novembre de 2018
08.11.2018
Diari de Girona

La Lliga reclama als jutjats que el Girona-Barça es jugui a Miami

Javier Tebas confirma que ha iniciat els tràmits legals perquè el partit es jugui a Miami mentre Rubiales recorda que és un tema "tancat i del passat"

08.11.2018 | 17:15
La Lliga reclama als jutjats que el Girona-Barça es jugui a Miami

El partit Girona-Barça del proper 26 de febrer continua portant cua. De moment no està gens clar on es jugarà si a Montilivi, tal i com vol la Federació Espanyola o bé a Miami, com és la intenció de LaLliga. En aquest sentit ahir els presidents de les dues institucions, Luis Rubiales i Javier Tebas es van veure les cares a l'assemblea de la Lliga i van tocar l'afer. Mentre Rubiales assegura que el tema forma part "del passat" i el dóna gairebé per tancat perquè "cap de les institucions que hi ha de donar suport ho ha fet", Tebas es manté ferm i convençut en la seva postura. És més, el president de la Lliga ha confirmat que ha dut el cas als jutjats i espera que la primera setmana de desembre li donin la raó. "Sabíem que hauríem d'arribar als tribunals. Queden més de dos mesos encara i considerem que la primera setmana de desembre tenim possibilitats que ens donin la raó" ha dit Tebas.

La guerra Tebas-Rubiales ha viscut un noi episodi avui a l'assemblea de LaLliga on ha assistit el president de la Federació. Rubiales s'ha mostrat més prudent recordant que la seva presència a LaLliga és "una mostra de proximitat i reponsabilitat" tot i que ha assegurat que li "rellisca" tot el que pugui dir Tebas d'ell. En canvi, el president de LaLliga no s'ha mossegat la llengua. "Els fets estan demostrant que no està capacitat per dirigir una institució tan important com la Federació" ha dit Tebas de Rubiales.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook