El que semblava un panorama ben negre per al Girona pel que fa a lesions durant les properes setmanes, comença a aclarir-se. De fet, podria no ser-ho tant ja que ahir mateix Eusebio Sacristán va poder comptar a l'entrenament amb dos efectius, Cristhian Stuani i Juanpe Ramírez, que semblaven descartats per al partit de dissabte contra el Leganés. El davanter i el central van exercitar-se amb normalitat al mateix ritme que els seus companys i si no hi ha cap recaiguda abans del cap de setmana, haurien d'estar a disposició del tècnic per enfrontar-se al Leganés. Stuani ha deixat enrere els seus problemes a l'adductor dret mentre que Juanpe ha superat el trencament al glutis. No hi seran segur Aday Benítez ni Johan Mojica, lesionats de llarga durada, ni Portu i Douglas Luiz, que encara en tenen per alguna setmana més. A més a més, Eusebio recuperarà també el Choco Lozano, un cop complerta la seva sanció.

D'aquesta manera, Eusebio veu com de sobte recupera tres jugadors importants per encarar un partit clau en la lluita per aconseguir la permanència. Ben pocs apostaven per un resultat positiu a Mestalla dissabte passat, però l'equip va respondre a la perfecció i malgrat les 7 baixes va aconseguir imposar-se al València per 0-1. Bona part de la culpa la va tenir un Yassine Bounou que ahir no es va entrenar per culpa d'uns problemes musculars. El porter marroquí arrossega una petita sobrecàrrega a la cama que no li hauria d'impedir poder jugar contra el Leganés.

Així, amb Stuani i Juanpe i pendents de si estan en condicions d'entrar directament a l'onze, Eusebio té un marge de maniobra més ampli que la setmana passada tant per fer l'equip com la convocatòria. Tot i això, ahir els joves del Peralada Vito, Montes, Andzouana, Valery i Soni van treballar amb el primer equip. Muniesa i Doumbia podrien ser els damnificats dels retorns de Juanpe i Stuani a l'equip. I és que el canari ha estat indiscutible mentre ha estat en condicions i tot indica que hauria de recuperar el seu lloc. De la seva banda, ningú dubta de la titularitat d'Stuani, màxim golejador de l'equip amb 8 gols, i més quan Doumbia encara no ha agafat el ritme de competició.

Stuani està preseleccionat per l'Uruguai pel doble enfrontament contra Brasil divendres 16 a Londres i França, dimarts 20 a París. Si l'uruguaià està en condicions de jugar dissabte contra el Leganés, amb tota seguretat serà un dels jugadors inclosos a la llista final del seleccionador Óscar Washington Tabárez. Com Stuani, Bounou té tots els números per ser cridat pel Marroc pels duels contra el Camerun i Tunísia de classificació per la Copa Àfrica de les Nacions.