Bones notícies per a Eusebio, que a l'hora de fer la llista de convocats pel partit de demà contra el Leganés a Montilivi (20.45) ha pogut recuperar dos pals de paller de l'equip, el golejador Stuani, i el central Juanpe. L'uruguaià no jugava des dels últims minuts al camp de la Reial Societat, mentre que el canari es va fer mal durant el partit contra el Rayo de fa quinze dies.

Tots dos jugadors s'han entrenat amb normalitat amb el grup aquest matí a l'estadi i han pogut ser inclosos a la citació per demà, on també hi torna Choco Lozano, absent a València per sanció, i el porter Bounou, que dimecres no s'havia exercitat a La Vinya per unes molèsties musculars. Amb totes aquestes novetats cauen de la llista Andzouana, Èric Montes i Soni, del Peralada.

La llista completa està formada per Bounou, Iraizoz, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Borja García, Juanpe, Roberts, Choco Lozano, Muniesa, Carles Planas, Doumbia, Aleix Garcia, Pedro Porro i Valery.

Amb la recuperació de Stuani i Juanpe, l'enfermeria del Girona, que fa un parell de setmanes havia quedat desbordada, ha anat perdent efectius. De moment continuen lesionats Mojica i Aday, que en tenen per sis i cinc mesos respectivament, i Portu i Douglas, que avui han estat a Montilivi fent carrera continua dins del procès de recuperació dels seus trencaments musculars.

Per altra banda demà a Montilivi s'estrenarà el nou videomarcador electrònic que s'ha estat instal·lant aquesta setmana i que representa una millora més a l'estadi d'entre les que projecta el club ara que en té la concessió pels propers 50 anys.