Cristhian Stuani es va ressentir dissabte contra el Leganés de la lesió a l'abductor dret que es va produir en la tornada de la segona aturada de seleccions, en el primer entrenament realitzat a La Vinya. L'uruguaià, que estava citat per disputar els amistosos de l'Uruguai contra el Brasil i França en quedarà absent després que el Girona i la Selecció hagin acordat que Stuani es quedi fent tasques de recuperació.

La notícia, difosa a les xarxes socials gràcies als comunicats de l'Associació Uruguaiana de Futbol i el propi club, explicava que el màxim golejador del Girona a la Lliga havia acabat amb dolor a la zona afectada prèviament, el partit en què els gironins no van passar de l'empat sense gols i Stuani va disputar els 90 minuts. El 7 del Girona, que només va jugar els darrers minuts de l'empat a Sant Sebastià, ja s'havia perdut les victòries contra el Rayo i el València, perquè no acabava de fer net. La nota, a més, afegia que després dels estudis realitzats, s'havia comprovat l'existència d'un edema. Com menys riscos prengui, millor per a tots.

Minuts més tard, qui va difondre un missatge va ser el Girona. L'entitat gironina va enviar un missatge als mitjans de comunicació confirmant l'absència de Stuani amb l'Uruguai: «Cristhian Stuani no s'incorporarà a la selecció uruguaiana. El jugador es va ressentir ahir de la lesió que patia. Les proves mèdiques revelen un edema intramuscular a la zona miofascial de l'adductor llarg dret compatible amb una sobrecàrrega muscular. Tot això fa que, d'acord amb l'Associació Uruguaiana de Futbol, es quedarà a Girona per seguir el tractament de recuperació».

L'aturada de la competició i el fet que Stuani no acumuli més minuts dels desitjables, contribuirà a recuperar el jugador més indispensable de la part ofensiva dels d'Eusebio amb l'objectiu que aquest arribi per al pròxim partit: el diumenge 25, a les 18.30h, contra l'Espanyol, en què s'espera que Portu i Douglas Luiz també arribin a temps i completin una nòmina d'efectius plagada de contratemps en les darreres setmanes. Però ni això ha minvat l'actitud d'un equip que fa cinc partits que no cau derrotat -els quatre de Lliga i l'empat de Copa contra l'Alabès-.

Els que si viatjaran amb les seves seleccions, són el davanter hondureny Lozano i el porter marroquí Bounou. Mentre Lozano jugarà dos amistosos contra Panamà (a Hondures), el dia 16, i Xile (a Santiago de Xile), el dia 20; Bounou es veurà les cares davant el Camerun, en partit classificatori per a la pròxima Copa d'Àfrica, el dia 16, i Tunísia, en un amistós programat per al dimarts 20 de novembre.