El president de Laliga, Javier Tebas, ha insistit aquest migdia en el seu optimisme sobre que el Girona-FC Barcelona es jugui a Miami i ha remarcat que, "amb plena seguretat", es disputaran partits de la competició a territori nord-americà "el 26 de gener o l'any que ve ". "És el nostre objectiu. Sigui ara el 26 de gener o l'any que ve, es jugaran partits de Laliga als Estats Units amb plena seguretat", ha afirmat Tebas a la seva arribada a la gala dels 'Premis MARCA de Futbol' avui a Barcelona.

El màxim mandatari de la patronal dels clubs va deixar clar també que ja esperaven que es arribar a "aquesta situació" de negativa al partit entre el Girona i el FC Barcelona i que han hagut "d'anar a reclamar a altres organismes". "Considero que tenim dret i raó per anar, i quan tens dret vas fins al final i jo vaig fins al final", ha advertit, recordant que estan a l'espera que "es resolgui" la reclamació que han presentat per poder jugar a Miami .

D'altra banda, abans d'un acte en què coincidirà amb Josep Maria Bartomeu, va aclarir que aquest desig de jugar als Estats Units "és una demanda de Laliga". "No té res a veure amb el FC Barcelona, ??però imagino que parlarem i que em preguntarà per com estan les coses i donar la meva opinió", ha apuntat. "No hi aposto res més perquè es prèn amb mal sentit i es treu de context", ha afegit preguntat per si tornaria a repetir la seva frase que apostaria 10.000 dòlars al fet que es jugava el 26 de gener el derbi català a Miami.