Enèsim capítol del serial Miami. Ahir al Convent dels Àngels de Barcelona en un acte on el president de La Lliga, Javier Tebas, va tornar a deixar clar la seva ferma voluntat que el partit Girona-Barça es disputi als Estats Units. Això sí, Tebas va posar sobre la taula la possibilitat que no sigui així, tot assegurant que si no és aquesta temporada, serà la que ve quan es jugaran partits als EUA. Tebas va insistir ahir al migdia en el seu optimisme sobre que el Girona-FC Barcelona es jugui a Miami i va remarcar que, «amb plena seguretat», es disputaran partits de la competició a territori nord-americà «el 26 de gener -data fixada per al partit- o l'any que ve». «És el nostre objectiu. Sigui ara el 26 de gener o l'any que ve, es jugaran partits de la Lliga als Estats Units amb plena seguretat», va afirmar Tebas a la seva arribada a la gala dels Premis MARCA de Futbol ahir a Barcelona.

El màxim mandatari de la patronal dels clubs va deixar clar també que ja esperaven que s'arribaria a «aquesta situació» de negativa al partit entre el Girona i el FC Barcelona i que han hagut «d'anar a reclamar a altres organismes», confirmant que han dut el cas a la justícia. «Considero que hi tenim dret i raó per anar, i quan tens dret vas fins al final i jo vaig fins al final», va advertir, recordant que són a l'espera que «es resolgui» la reclamació que han presentat per poder jugar a Miami.

D'altra banda, abans d'un acte en què coincidia amb Josep Maria Bartomeu, va aclarir que aquest desig de jugar als Estats Units «és una demanda de La Lliga». «No hi té res a veure amb el FC Barcelona, però imagino que en parlarem i que em preguntarà per com estan les coses», va apuntar. «No hi aposto res més perquè es pren amb mal sentit i es treu de context», va afegir preguntat per si tornaria a repetir la seva frase que apostaria 10.000 dòlars al fet que es jugava el 26 de gener el derbi català a Miami.