17 de novembre de 2018
17.11.2018
Diari de Girona

Montilivi es vesteix de gala per celebrar l'aniversari dels veterans del Girona

L'Agrupació Barça Jugadors és el convidat de luxe en el desè aniversari de l'entitat blanc-i-vermella

17.11.2018 | 01:35
Montilivi es vesteix de gala per celebrar l'aniversari dels veterans del Girona

No hi ha Lliga aquest cap de setmana pels compromisos internacionals, però això no impedeix que a Montilivi avui hi hagi futbol. I no un partit qualsevol. Un dels que fan patxoca, amb un cartell més que interessant i un motiu de celebració per no faltar a la cita. A partir de les cinc de la tarda, l'Associació de Veterans del Girona FC s'enfrontarà a l'Agrupació Barça Jugadors. El motiu, el desè aniversari dels primers, que comptaran amb Fran González, Albert Serra, Paco Montes, Xavi Acín, Carles Giralt o Jaume Pujolràs, entre molts altres. Amb l'objectiu de competir, però sobretot de donar una bona imatge, els gironins esperen que el públic que assisteixi aquesta tarda a l'estadi xali de valent.

El passat mes de setembre, al Camp Nou i coincidint amb el derbi que Barça i Girona hi van disputar i que va acabar amb empat en el marcador (2-2), es va realitzar un acte institucional que va servir com a homenatge d'alguns exjugadors de tots dos clubs. Va ser llavors quan es va anunciar que, amb motiu del desè aniversari, l'Associació de Veterans del Girona FC jugaria un matx amistós contra el seu homòleg blaugrana. Dos mesos després, aquest anunci és ja una realitat. Just arriba quan l'associació està «més bé que mai», com assegura Geni Bou, un dels seus integrants. «Tenim més de 80 associats, entrenem cada setmana, participem en algun torneig o col·laboracions per fundacions...», ho justifica. De fet, ell mateix especifica que sí, que es compleixen deu anys, però de la legalització d'una associació que va néixer fa més d'una dècada.

Bou creu que el partit i les circumstàncies que l'envolten és tot «un luxe» per al bàndol blanc-i-vermell. «No hi ha Lliga i això ens permet jugar a l'estadi, el que donarà encara més brillantor a tot plegat», diu. Després hi haurà un sopar de germanor per acabar d'arrodonir la jornada. L'Associació de Veterans del Girona FC comptarà amb «uns 26 o 27 futbolistes», pel que «farem dos equips, un per a cada part». El que no està del tot clar és qui vindrà a jugar pel bàndol barcelonista. «Ells compten amb uns quants equips de veterans, com ara el Legends. D'aquest segur que en venen tres o quatre. Estic segur que portaran una plantilla molt bona». Han confirmat la seva assistència, entre d'altres, Robert Fernández, Lluís Carreras i Jofre Mateu.

Guanyar, per tant, serà complicat. I no és pas una obligació. «El que volem és donar una bona imatge i que els que puguin venir a veure'ns s'ho passin bé», explica, a banda d'admetre que «motiva molt» enfrontar-se a un rival com el Barça. «Donarem el màxim, sempre tenint en compte les nostres possibilitats», sentencia, i recorda que «el nucli dur del nostre equip va jugar a la dècada dels 80 i 90; n'hi ha que van estar en actiu més endavant, però també comptem amb futbolistes que tenen 50 anys i fins i tot 60!». L'entrada serà gratuïta per a tothom a l'espera que l'aniversari compti amb un bon espectacle.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook