L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', va assegurar aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge contra el Girona en el RCDE Stadium estar "convençut de poder trencar la ratxa" del seu rival, ja que el quadre de Eusebio encara no ha perdut a domicili.

El preparador català va explicar que el seu rival "és terriblement incòmode, però confio més en la nostra dinàmica positiva a casa". A més, Rubi va recordar que l'Athletic Club també va anar a Cornellà "invicte i fent-ho bé". "És només una estadística", va postil·lar l'entrenador blanc-i-blau.

Rubi va reconèixer que aquest partit pot tenir "una màgia especial", en ser un enfrontament entre dos equips catalans que estan fent "molt bé les coses".

A més, el tècnic va comentar que el duel pot ser important amb vista al futur immediat: "Marcarà el que passi d'aquí a Nadal, ens ficaria entre els sis primers".

A nivell personal, el preparador de l'Espanyol va recordar el seu pas pel Girona, un moment clau en la seva carrera professional. "Va suposar moltíssim perquè em va permetre entrar al futbol d'elit. Vaig rebre un tracte espectacular. És un equip que té moltes coses positives", va destacar Rubi.

Finalment, el tècnic va augurar que aquest diumenge es veurà l'Espanyol "que ens té acostumats". "Seria genial posar-nos per davant, però en cas contrari tenim gent per ajudar si el partit s'encalla", va explicar.