El tècnic del Girona, Eusebio, ha parlat sobre els aspectes més destacats de la victòria d'aquest diumenge davant l'Espanyol. Aquests són:

- "Els dos gols tan matiners d'Stuani han sigut molt importants. Sabíem que la segona part se'ns faria llarga si no teníem més la pilota. Hem pogut fer el 0-3 i no ho hem aconseguit i després amb l'1-2, el partit estava allà, a l'aire. Per sort hem sentenciat amb l'1-3"

- "La victòria confirma que estem fent coses bé i això ens dona resultats. Sabem quines són les nostres virtuts i les hem d'explotar al màxim amb el compromís de tothom. Aquesta lliga és molt igualada i cada partit és molt dur".

- "La temporada tot just comença. Estem contents amb els punts que tenim i el rendiment dels últims partits. Anem creixent. Sabíem que caldria fer un partit molt complet per guanyar aquí".

- "El gol de Doumbia és important. Els davanters viuen d'això, del gol i de tenir ocasions. Doumbia, pel gran moment d'Stuani, potser ha d'esperar el seu moment. Avui l'hem necessitat i ens ha donat el que volíem".