El campió de les tres últimes edicions de la Lliga de Campions té els mateixos punts que el Girona a la Lliga. La combinació de la derrota de dissabte del Madrid a Eibar (3-0) i la victòria d'ahir del Girona al camp de l'Espanyol fa que els dos tinguin vint punts. A la classificació, el Madrid és sisè i el Girona setè. Empatats a tot, a punts i a diferència de gols (+1), els blancs van per davant perquè han marcat més gols (20) que l'equip d'Eusebio (16).

En la classificació de Primera Divisió, el Sevilla de Pablo Machín és el nou líder després de derrotar ahir el Valladolid (1-0) i aprofitar l'empat de dissabte entre Atlètic de Madrid i Barça al Wanda Metropolitano (1-1). El Sevilla té 26 punts, mentre que ara Barça i Atlètic de Madrid es queden en segona i tercera posició amb 25 i 24 punts respectivament. Encara en zona de Lliga de Campions, l'Alabès és quart amb 23 punts tot i la seva derrota de divendres al camp del Leganés (1-0). Després de perdre ahir la seva condició d'invicte a Cornellà, l'Espanyol és cinquè amb 21 punts, un més que Madrid i Girona. És a dir, el Girona està a sis punts del líder.

Per sota, el Girona té el Llevant a dos punts (vuitè amb 18); empatat amb l'Eibar, també amb 18, mentre que després ja hi ha un grup de tres equips amb 17 punts: València, Getafe i Valladolid. Les posicions de descens queden lluny: el divuitè és l'Athletic Club amb 11 punts, 9 menys que el Girona.

Ara, el Girona jugarà aquest proper diumenge contra l'Atlètic de Madrid a Montilivi (16.15) abans d'encadenar dos desplaçaments consecutius en Lliga -a Bilbao (10 de desembre) i a Sevilla (16)- abans de tancar l'any rebent el Getafe (21). Entremig, el 5 de desembre, hi haurà la tornada de Copa contra l'Alabès a Montilivi.