Àlex Granell, Eloi Amagat i Pere Pons van presentar ahir a la botiga Soxshop la segona edició dels mitjons solidaris a benefici de les beques esportives Pigmalió de Càritas.Es tracta de tres dissenys diferents, amb les aportacions personals dels jugadors, que destinaran una part dels beneficis de les vendes a les beques Pigmalió de Càritas Diocesana de Girona.

Aquestes beques tenen per objectiu garantir la igualtat d'oportunitats dels infants i joves, en l'àmbit esportiu i extraescolar. Enguany, Pere Pons ha escollit uns mitjons de color groc i negre amb el lema Fight amb tipografia i l'esperit d'una vinyeta de còmic, «un punt més juvenil». De la seva banda, el disseny d'Eloi Amagat és de color blau cel amb la silueta de Girona i la Catedral que evoca una barreja de la vivència a Nova York els últims mesos i a la seva ciutat. Granell s'ha decantat per un disseny de la figura un noi i d'una noia futbolista. La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall va acompanyar els tres futbolistes a la presentació que va aplegar mig centenar de persones.

«La iniciativa va sorgir l'any passat amb la intenció d'aportar el nostra gra de sorra. Bona part de la recaptació va pels nens i nenes de l'associació per què puguin fer activitats extraescolars i esports», explicava Granell. De la seva banda, Pere Pons reconeixia que havien tornat a participar en aquesta edició del projecte «encantats». «Enguany ha estat una mica més complicat pensar en el disseny que el passat, que veníem de l'ascens. Al final però han sortit molt xulos», deia Pons. Aquest any, s'ha fet més estoc de mitjons, sobretot en les talles més petites, i se n'ha abaixat el preu.