El Girona afrontarà el partit de demà contra l'Atlètic de Madrid a Montilivi sense cap carriler esquerre del primer equip. Ara és Marc Muniesa qui també s'ha lesionat (al soli dret) afegint-se a les baixes de Planas, Aday i Mojica. El club no especifica el període de recuperació de Muniesa però queda clar que es perdrà almenys el partit de demà i el de Bilbao. Planas, amb una ruptura fibril.lar podria reaparèixer a Sevilla el 16 de desembre. L'allau de lesions al carril esquerre estan condicionant i condicionaran encara més aquesta recta final d'any.

Eusebio haurà de buscar com resoldre el problema que se li ha obert al carril esquerre. El Girona s'ha entrenat aquest matí a Montilivi amb Portu i Douglas perfectament integrats al grup. La bona notícia s'ha confirmat amb la publicació de la llista de convocats, on les gran novetats són els retorns del murcià i del brasiler. El tècnic ha citat els 17 futbolistes que té disponibles del primer equip més Valery, que serà l'únic representant del Peralada.

La llista de convocats la formen:

Bounou, Iraizoz, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Pedro Porro, Valery, Pere Pons, Granell, Douglas, Borja García, Portu, Stuani, Roberts, Choco Lozano, Aleix Garcia, Doumbia.