El Girona ha sumat el sisè partit consecutiu sense perdre. Ha empatat a casa contra l'Atlètic de Madrid en un partit vibrant en la que els dos equips han tingut ocasions per endur-se la victòria. Stuani ha avançat els gironins de penal al final de la primera meitat. A pocs minuts del final del partit, una contra de l'Atlètic ha acabat amb una jugada desafortunada, amb Ramalho desviant la pilota i marcant en pròpia porta.

Final

Girona i Atlètic empaten en un final vibrant

Els dos equips han buscat el gol de la victòria fins al final. El Girona ha estat qui ha dominat en el tram final, però sense tenir cap ocasió clara.

Min.93

Parada de Gorka que salva el gol

Gorka atura un xut amb perill de Gelson. Falten quatre minuts pel final.

Min.88

Dues targetes grogues per l'Atlètic i ocasió del Girona

Minuts finals de partit amb tensió al camp. Al minut 88, dos jugadors de l'Atlètic han vist la targeta groga. El Girona ha tingut una ocasió que ha aturat Oblak després d'un llançamenet de falta.

Min.82

L'Atlètic empata amb un gol en pròpia porta de Ramalho

L'Atlètic de Madrid ha empatat en una jugada desafortunada pels gironins. Ramalho, intentant evitar el xut de Diego Costa ha enviat la pilota a porteria.

Min.76

Gorka salva l'empat

Gran aturada de Gorka després d'un magnífic cop de cap de Saul. Ha salvat l'empat.

Min.70

Bonou es lesiona. Gorka Iraizoz entra al camp

El porter del Girona Bonou, que portava molts partits rendint a gran nivell, ha d'abandonar el camp lesionat. Gorka Iraizoz el substitueix.

Min.63

Portu entra al camp substituint Roberts

Canvis també al Girona. Entra al camp Portu, que torna després de la lesió, i surt del camp Roberts. Ovació per a l'extrem anglès, que ha completat un gran partit. Crits de 'Portu, Portu!' a Montilivi

Min.63

L'Atlètic de Madrid fa el primer canvi

Correa substitueix Rodrigo.

Min.62

L'Atlètic de Madrid domina, el Girona es defensa amb ordre

L'Atlètic de Madrid té el control del partit. Domina el joc, però no crea perill. El Girona es defensa amb ordre.

Min.54

Dues grans ocasions de Granell en dos minuts

El Girona comença amb força la segona meitat. Granell ha tingut dues grans ocasions als minuts 52 i 54. La primera, un gran xut a passada de Roberts que ha salvat Oblak. La segona, dos minuts després d'un xut de falta que ha sortit a escassos centímetres de l'escaire esquerre de la porteria visitant.

Min.46

Comença la segona part a Montilivi

Comença la represa. Aprofitem per recordar les estadístiques de la primera meitat. A Montilivi hi ha més de 12.000 espectadors, la segona millor entrada de la temporada.

Min.45

Gol d'Stuani

Stuani marca de penal. L'àrbitre l'ha donat després de consultar amb el VAR. Oblak ha vist targeta groga

Min.43

Falta amb perill favorable al Girona

Nova aproximació perillosa del Girona, en aquesta ocasió un cop de cap de Bernardo després d'una falta.

Min.43

Min.33

Saul envia la pilota al travesser

Gran ocasió de Saul després d'una bona jugada col·lectiva de l'atac visitant. La pilota ha anat al travesser.

Min.27

Ocasió d'Stuani

Gran ocasió d'Stuani, que ha engaltat de primeres una centrada des la dreta. La pilota ha sortit lleugerament per sobre el travesser.

Min.21

Nova aproximació amb perill de Roberts

L'extrem del Girona s'està convertint en un maldecap per la defensa de l'Atlètic. Desborda continuament el seu defensor. Ara ha fet una centrada amb perill que no ha pogut aprofitar Stuani al segon pal

Min.17

Ocasió d'Aleix, de falta des de fora d l'àrea

Aleix García ha enviat fora una falta llançada des de fora l'àrea. En l'acció prèvia, l'àrbitre ha mostrat targeta groga a Griezmann per joc perillós

Min 12

Primera ocasió del Girona: Granell xuta fora per poc

Cacau de Granell des de fora l'àrea que surt fora per molt poc. Fa tres minuts que el Girona domina el joc, amb bons de detalls de Roberts a l'extrem esquerre.

Min. 5

Primeres aproximacions amb perill

L'Atlètic de Madrid ha començat el partit dominant el joc. El Girona ha fet una aproximació amb perill al minut 4. Al minut 5, Griezmann ha posat a prova Bonou, que ha enviat la pilota a còrner.

16.15 h

Comença el partit a Montilivi

El Girona FC - Atlètic de Madrid ja ha començat. Montilivi, gairebé ple fins a la bandera, anima el conjunt blanc-i-vermell.

15.40 h

Montilivi es va omplint, els equips escalfen sobre la gespa

Montilivi es va omplint, i molts aficionats comenten l'alineació de Granell al carril esquerre.

15.00 h

Ja tenim alineacions: Granell jugarà al carril esquerre

Aquesta és l'alineació del Girona FC pel partit d'avui: Bono, Pedro Porro, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Granell, Pere Pons, Borja García, Aleix García, Roberts i Stuani

15.00 h

Com arriben els dos equips al partit

El millor Girona de la història és davant d'un d'aquells capítols que fa patxoca de viure: si no perd, sumarà el seu sisè partit consecutiu sense fer-ho, la millor marca personal en aquest trajecte a la Primera Divisió. L'Atlètic de Simeone és un dels candidats a competir tots els títols que juga. Lluny del Wanda Metropolitano, a més, només han guanyat un dels sis partits possibles tot i que la dinàmica del Girona a Montilivi tampoc és gaire bona, perquè tan sols ha lligat 8 dels 21 punts en joc. Aquesta és la classificació de la Lliga abans del partit:

14:30 h

Els jugadors del Girona FC ja són a Montilivi

Al voltant de dels 14:30 h, l'autobús del Girona FC ha arribat a l'estadi de Montilivi. A la mateixa hora, els jugadors de l'Atlètic de Madrid es preparaven per sortir del seu hotel de concentració. Al camp, ja està tot a punt per l'entrada dels primers aficionats.

13:00 h

Botifarrada a Montilivi

Des de les 13:00h, l'àrea del pàrquing de Gol Nord es transforma en una zona lúdica, oberta a tots els aficionats del Girona, en la qual petits i grans podran gaudir de diferents activitats i dinar abans d'accedir a l'estadi. El preu dels tickets que inclouen botifarra i beguda, costaran 5 euros. Els aficionats podran participar també en la rebuda de l'autocar del Girona en la prèvia del partit, que tindrà lloc a partir d'un quart de tres de la tarda. Amb motiu de la botifarrada, els busos que surten des del centre (Av. Ramon Folch -Correus-) i arriben a l'Estadi intensificaran el servei. El primer començarà a les 12.30h.