El Girona ha fet aquesta tarda a La Vinya el primer entrenament de l'any amb les novetats del golejador Cristhian Stuani i del migcampista brasiler Douglas Luiz, que tenien permís del club per no incorporar-se al grup fins avui. Eusebio i els seus homes estant preparant la visita de divendres al camp del Llevant, en la penúltima jornada de la primera volta. El Girona, amb 22 punts, aspira a finalitzar aquest primer tram de competició amb un bon coixí que li permeti afrontar la segona tanda amb plenes garanties. La temporada passada l'equip tenia 26 punts al final de la primera volta.

En l'entrenament d'aquesta tarda Marc Muniesa s'ha entrenat de nou amb el grup plenament recuperat de la lesió al soli que li va fer perdre els últims partits de 2018 i apunta a titular a la banda esquerre al Ciutat de València. En canvi qui no jugarà contra el Llevant serà Pere Pons. El migcampista de Sant Martí Vell pateix molèsties als adductors i avui ha estat al gimnàs amb els fisioterapeutes.

En la sessió d'aquesta tarda a Caldes Eusebio ha treballat amb diversos jugadors del Peralada com Soni, Paik, Andzouana, Montes, Pachón i Suárez. L'entrenament ha consistit en treball amb pilota i joc de fubol tennis després d'uns minuts de carrera continua. L'equip tornarà a treballar demà i dijous per preparar la visita al Llevant, divendres a les 19.00.