Eusebio Sacristán encara el partit de demà de Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid amb l'objectiu de gestionar de la millor manera possible la plantilla a quatre dies de rebre l'Alabès a Lliga. Entre les lesions ja conegudes de jugadors importants i el descans concedit a Bounou, Juanpe, Porro i Stuani, el tècnic ha citat fins a sis jugadors del Peralada (Suárez, Valery, Montes, Paik, Montes, Andzouana) per enfrontar-se amb els matalassers. El castellà és conscient que "la prioritat és la lliga" però no vol restar cap importància al matx de demà. "Volem gestionar la plantilla per competir de la millor manera demà i dissabte contra l'Alabès", ha dit. El tècnic no ha revelat on farà més rotacions a l'onze però sí que ha deixat entreveure que Paik podria tenir la seva oportunitat. També Iraizoz, Alcalá i Muniesa tenen el lloc assegurat mentre que Doumbia, que surt d'una lesió, podria començar des de la banqueta.

D'altra banda, pel que fa a possibles fitxatges, Eusebio ha manifestat que s'està treballant amb la idea de fer només "una" incorporació aquest mercat dhivern. Això sí, el tècnic no tanca la porta a res més i assegura que el club "estarà preparat" per si sorgeix quelcom més.

Per la seva banda el tècnic de l'Atlètic, Diego Simeone, ha dit sobre el partit de demà que donen "la mateixa importància als amistosos, a la Copa, a la Champions, a la Lliga, a tot el que sigui posar en joc la samarreta de l'Atlètic". "Espero una eliminatòria equilibrada contra un rival que sempre ens ha complicat", ha avisat.

A Montilivi els matalassers hi vindran amb tot. Simeone ha fet una convocatòria amb els millors homes i així seran a Girona Godín, Griezmann, Coke, Saúl, Savic, Giménez i Juanfran, entre d'altres. El duel de Copa podria ser oportunitat de reivindicar-se per a Thomas Lemar, definit pel 'Cholo' com "un jugador importantíssim". "Segurament l'altre dia a Sevilla no va fer el partit que hagués volgut, però estava creixent quan l'entrenador va fer el canvi. Cal tenir paciència amb un jugador fonamental. Confiem que quan els campionats es posin importants trobarem al Lemar que necessitem", ha afegit.