Aquest diumenge, el Girona buscarà al camp del Betis tallar una ratxa de sis jornades de Lliga sense conèixer la victòria. L'àrbitre encarregat de dirigir aquest matx, que començarà a les dotze del migdia al Benito Villamarín de Sevilla, serà Adrián Cordero Vega. Serà el vuitè cop que el càntabre xiuli un partit als blanc-i-vermells, que no han perdut mai amb ell a Primera.

Aquest curs, dos empats a la Lliga i un a la Copa del Rei. El 2-2 al camp de l'Alabès, a més del 0-0 a Montilivi amb el Leganés i l'1-1 a Osca. En aquest últim duel, l'àrbitre va ser protagonista en les accions dels dos gols. Primer, en assenyalar una falta a fora de l'àrea sobre Stuani que el VAR va acabar decretant com a penal, i posteriorment, fent el mateix amb l'Osca, havent de corregir-lo el videoarbitratge per determinar que s'havia d'executar una pena màxima en comptes d'un llançament de falta.

A Segona, un parell de victòries (1-0 al Mallorca i 2-0 al Còrdova) a part de dues derrotes: 1-0 al camp de l'Alcorcón i un 2-3 a casa amb el Numància.