El Girona ha esgotat aquest migdia el primer paquet de 3.000 entrades que havia posat a la venda pel partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Madrid, que es disputarà la setmana que ve. Paral.lelament fins aquest matí a les 12 els abonats podien activar el seu carnet i reservar la seva localitat. El club ha posat a la venda les entrades corresponents a aquests abonats que no han activat el carnet, unes 4.000.

A mitja tarda s'ha anunciat que entre totes les localitats ja repartides (les de les entrades que s'han despatxat i les d'aquells abonats que han activat a temps el seu carnet) l'estadi ja té coberts més de 10.000 seients per aquest partit.

D'aquesta manera es preveu una gran entrada a Montilivi, que pot registrar dos plens consecutius, diumenge en lliga contra el Barça i la setmana que ve (dimecres o dijous) contra el Reial Madrid en Copa. Les entrades per veure el conjunt blanc es van posar a la venda divendres a la tarda a internet i avui al matí també se'n podien adquirir a les taquilles de Montilivi, que han registrat una gran presència de seguidors. Els preus oscil.len entre els 50 i els 75 euros pels no socis, i els 25 i 35 pels que sí que ho són.