El Girona-Barça d'aquest diumenge comença a les 16:15h. però l’activitat a Montilivi començarà molt abans. El club, pensant en la seva afició i en el públic familiar cada vegada més nombrós a les graderies de Montilivi, ha organitzat una calçotada i botifarrada popular i un seguit d’activitats per a nens i nenes, música, foodtrucks i sortejos diversos.

El Girona torna a preparar activitats prèvies als partits amb l’objectiu que l’afició visqui una jornada blanc-i-vermella més enllà dels 90 minuts que dura el matx. Com ja es va fer amb el “Family Day”, la jornada de diumenge està pensada per a tots els públics i inclou tot un seguit d’activitats gratuïtes prèvies al partit.

Des de les 12:00h del migdia, l’àrea del pàrquing de Gol Nord es transformarà en una zona lúdica, oberta a tots els aficionats del Girona, en la qual petits i grans podran gaudir de diferents activitats i dinar abans d’accedir a l’estadi. El preu dels packs de menjar que inclouen calçots, botifarra i beguda, costaran 10 euros, tot i que també es poden comprar els productes per separat. Els aficionats podran participar també en la rebuda de l’autocar del Girona en la prèvia del partit, que tindrà lloc aproximadament a partir d’un quart de tres de la tarda.

A més, amb motiu de la calçotada, els busos que surten des del centre (Av. Ramon Folch - Correus) i arriben a l’Estadi intensificaran el servei. El primer començarà a les 12:00h.

Programa horari

12:00h: Inici de les activitats de la Calçotada del Girona FC

Xutòmetre, inflable, taller de maquillatge, photocall, food truck, sortejos i concursos

14:15h: Arribada del bus del Girona FC

16:00h: Finalització de les activitats

16:15h: Inici del partit