Santiago Solari va quedar prou «satisfet» amb l'actuació del seu Reial Madrid i també amb el resultat. El tècnic va admetre, això sí, que «a la primera part ells ens han sorprès» i que si alguna cosa havia fet molt bé el Girona havia estat «aprofitar les seves ocasions», tant Lozano a l'inici com Granell des del punt de penal. Tot i això, «nosaltres hem fet un gran esforç i crec que la diferència final, amb dos gols d'avantatge, és justa».

Content estava Solari «en general amb el rendiment» dels madridistes, tot i admetre que després dels primers 45 minuts «trobo que mereixíem fer algun gol més». Va valorar el tècnic que «ha sigut un partit entretingut per a l'espectador perquè ha tingut una mica de tot». Va parlar de Benzema, un jugador «fonamental» per al seu equip i també va aplaudir la facilitat golejadora de Sergio Ramos. «És un guerrer, té un esperit fantàstic, és un líder nat».

Precisament el central va ser un dels jugadors locals que va atendre als mitjans de comunicació un cop acabat el partit. Va dir el de Camas que «l'eliminatòria està oberta. Hem aconseguit un bon resultat, però ens hauria agradat mantenir la porteria a zero. Cap rival serà fàcil, com ha quedat demostrat».