En una hora, el Girona i el Reial Madrid disputaran la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. L'equip d'Eusebio està obligat a aixecar un 4-2 en contra davant un dels favorits per guanyar el títol, però tot i això i l'important partit de Lliga d'aquest diumenge al camp de l'Eibar, el tècnic ha apostat per un onze prou competitiu i farcit de titulars habituals.

Només se n'han quedat fora Juanpe, Valery, Pere Pons, Aleix Garcia i Portu, mentre que el davanter i pitxitxi de la plantilla, Cristhian Stuani, sortirà de bon inici. També ho faran homes com Bernardo, Pedro Porro o Granell, entre d'altres.

Aquest és l'onze del Girona per al partit d'avui: Iraizoz; Pedro Porro, Ramalho, Bernardo, Muniesa, Raúl García; Douglas Luiz, Granell, Paik; 'Choco' Lozano i Stuani. A la banqueta hi haurà Bounou, Pere Pons, Portu, Juanpe, Aleix Garcia, Valery i Pachón.

De la seva banda, el Reial Madrid de Solari jugarà amb aquest onze: Keylor Navas; Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Llorente, Ceballos; Lucas Vázquez, Vinicius i Benzema. A la banqueta esperaran la seva oportunitat Courtois, Nacho, Bale, Casemiro, Asensio, Isco i Reguilón.