-"L'equip ha sabut remuntar el partit després d'anar en contra. Ningú s'ho esperava. S'enfrontaven un Madrid que anava a més i un Girona en dinàmica dolenta. Hem estat competitius i demostrat que podem fer mal. Ha sortit cara i ens n'anem cap a Girona amb una victòria d'un dels millors camps del món".

-"Han estat setmanes molt difícils. La gent havia perdut la confiança en els jugadors i era lògic perquè els resultats no arribaven. Queda molta encara però això ens donarà una glopada de confiança, que és molt important. Cal recordar aquestes setmanes i moments difícils. Hem tingut xerrades col·lectives per mirar de revertir aquesta situació."

-"Portu comença a retrobar la bona dinàmica i demostrar el jugador que és. Ha estat partit col·lectiu. Avui Douglas Luiz ens ha donat molt. No només ell. Tots. Bounou ha parat a la primera part. En molts moments, l'equip ha recordat el Girona que dominava les dues àrees."

-"Estem en un moment molt important de la temporada. L'equip ha estat molt de temps en zona tranquil·la. Hi ha hagut moltes lesions i càrrega de partits i allò natural és el que ens toca ara. Guanyar avui demostra que sabem conviure en aquesta situació.

-"Aquest és el camí. Anar sumant i traient punts. "