La Reial Societat arribarà dilluns a l'estadi en un bon moment, mirant a Europa i sense haver perdut encara cap partit aquest 2019. Però ho farà, també, afeblida per les baixes. Imanol Alguacil va veure ahir com se li lesionava, per acabar-ho d'adobar, Adnan Januzaj, que amb un problema al turmell dret, i a l'espera que les proves a què ha estat sotmès confirmin l'abast definitiu, serà baixa a Girona.

Diversos mitjans van apuntar ahir a primera hora de la tarda que la lesió de Januzaj era greu i que podria dir adeu a la temporada. Tot seguit, des del club ho van negar. El talentós futbolista belga es va fer mal ahir en l'entrenament del seu equip, i si bé està completament descartada l'existència d'un trencament, com a mínim serà baixa per al proper partit.

El jugador es va sotmetre a diferents proves mèdiques com radiografies i ressonàncies magnètiques. Ara tant ell com la Reial Societat estan a l'espera del diagnòstic definitiu.

La de Januzaj, que la temporada passada va brillar a Montilivi, en un duel que va acabar amb empat a un (gols de Willian José i Stuani), no és l'única baixa de renom que tindrà l'equip basc. Asier Illarramendi està també lesionat i tampoc vindrà a Girona; i a tot plegat s'hi ha d'afegir que Theo Hernández i Willian José van veure la cinquena groga el cap de setmana passat contra el Leganés i hauran de descansar per acumulació d'amonestacions. L'únic consol per a Alguacil és que recupera Elustondo i Zaldúa, fins ara tocats.

Per altra banda ahir David Zurutuza va reconèixer que el duel contra el Girona els era «especial» per retrobar-se amb el seu exentrenador, Eusebio Sacristán: «Crec que tots tenim una estima cap a Eusebio perquè va fer moltes coses i ens va aportar molt en el temps que va estar aquí», va subratllar al final de l'entrenament que va fer la Reial Societat per preparar el partit.