En l'últim partit de Lliga contra la Reial Societat, Eusebio únicament va citar futbolistes del primer equip, sense haver de recorrer als del Peralada per culpa de l'allau de lesions que ha tingut tot l'any. Patrick Roberts no va anar convocat però sí que havia viatjat al Bernabéu i, per tant, se'l pot considerar recuperat, com també Borja García, que va ser titular, i Doumbia, que va sortir els darrers tres minuts. A la infermeria, més enllà dels lesionats de llarga durada, Mojica i Aday, només hi ha Carles Planas. I des del final del partit contra la Reial Societat, Juanpe.

El Girona tindrà una baixa de pes demà al camp del Rayo Vallecano, en un partit que pot ser determinant en la pugna per la permanència. El central pateix una lesió al tendó de l'adductor llarg esquerre i segons el club no podrà jugar a Vallecas, «i l'evolució de la lesió marcarà la seva tornada als entrenaments amb el grup».

El defensa canari és un dels jugadors més utilitzats per Eusebio i aquesta temporada només s'ha perdut un partit de Lliga, al camp del València, per culpa d'una estirada muscular. Acumula més de 2.000 minuts. Eusebio, en el dibuix 4-1-4-1 que fa servir des del Bernabéu, havia posat Juanpe i Alcalá de centrals. Una de les opcions seria col·locar Muniesa a l'eix esquerre de la defensa, fent parella amb Alcalá o Bernardo si vol mantenir aquest mateix patró de joc.

Aquesta temporada el Girona ha acumulat gairebé una trentena de lesions i això ha afectat molt el rendiment de l'equip. Només cinc futbolistes del primer equip, Pedro Porro, Bernardo, Alcalá i Aleix García, més Raúl García, que va arribar al mercat d'hivern, han pogut esquivar de moment la infermeria.