El Girona s'enfronta aquesta nit al Rayo Vallecano i ho farà amb Borja García sortint d'inici. El madrileny va quedar-se a la banqueta el dilluns contra la Reial Societat i va sortir a la segona part, però avui és un dels onze escollits per un Eusebio Sacristán que ha decidit mantenir el dibuix dels últims partits: el 4-1-4-1. Aquest cop, el tècnic ha decidit reforçar el mig del camp amb homes com Douglas Luiz, Àlex Granell i Pere Pons.

La baixa de Juanpe a l'eix de la defensa la cobreix Bernardo, mentre que Iraizoz ocuparà la porteria per la baixa per malaltia de Bounou. Aleix Garcia i el 'Choco' Lozano, titulars el dilluns, aquest cop han quedat en un segon pla i esperaran la seva oportunitat des de la banqueta.

Aquest és l'onze que el Girona presentarà avui a Vallecas: Iraizoz; Ramalho, Bernardo, Alcalá, Raúl García; Douglas Luiz; Portu, Pere Pons, Granell, Borja García; i Stuani. De la seva banda, els suplents són el porter Suárez, i també Muniesa, Roberts, Lozano, Doumbia, Aleix Garcia i Pedro Porro.

Pel que fa el Rayo, l'equip madrileny ha canviat el seu esquema de joc per enfrontar-se al Girona. Feia setmanes que jugava amb una defensa de tres i dos carrilers, però aquesta nit surt amb quatre homes al darrere i una aposta clarament ofensiva. L'onze de l'equip de Vallecas és el següent: Dimitrievski; Advíncula, Ba, Amat, Àlex Moreno; Mario Suárez, Santi Comesaña; Embarba, Álvaro, Trejo i Raúl de Tomás.