Roberts reapareix tres mesos després de la lesió

L'extrem anglès va poder tornar als terrenys de joc finalment un cop recuperat del trencament muscular que va patir en el partit de Copa del Rei contra l'Alabès a Montilivi. Roberts s'ha estat tres mesos de baixa. Ahir va entrar al minut 87 en el lloc de Portu i va poder jugar -tot i no participar gairebé- els darrers minuts del partit contra el Rayo.

El Rayo, la víctima preferida de Cristhian Stuani

El màxim golejador del Girona va tornar a veure porteria ahir davant el seu rival preferit. Stuani ha marcat 9 gols al Rayo Vallecano durant tota la seva carrera. Amb el Girona, això sí, els d'ahir van ser els primers. La resta els va aconseguir amb les samarretes del Racing de Santander (4) i de l'Espanyol (3).

El davanter uruguaià, preseleccionat per Tabarez per disputar la Xina Cup

El davanter del Girona Cristhian Stuani ha entrat a la llista de 27 jugadors preseleccionats per l'Uruguai per disputar la Xina Cup que es disputarà del 22 al 25 d'aquest mes de març. A l'espera de si entra a la llista definitiva del seleccionador Óscar Washington Tabarez, Stuani s'haurà d'incorporar amb la selecció el 15 de març. Uruguai s'enfrontarà a Uzbekistan (dia 22) en la primera semifinal. L'altra la disputaran la Xina contra Tailàndia. La final i el tercer i quart lloc es disputarà el dia 25.

Girona i Barça mostren el seu compromís amb la Supercopa de Catalunya

La sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat va acollir la segona presentació de la setmana la Supercopa de Catalunya, en un acte en què el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va mostrar el desig d'augmentar el nombre d'equips catalans a Primera Divisió i també va felicitar el Girona pel seu bon rendiment a la màxima categoria. De la seva banda, Delfí Geli es va mostrar honrat de poder disputar la competició. «És un honor per al Girona participar per primera vegada a la Supercopa de Catalunya. «El club està vivint els millors anys de la seva història. El partit de dimecres reforça encara més el nostre Orgull gironí que representa els valors del nostre equip i la nostra gent», deia Geli.