La derrota del Vila-real ahir a la tarda a La Ceràmica davant l'Alabès (1-2) va fer que el Girona tanqui la jornada 26 a vuit punts de la zona de descens després que els d'Eusebio superessin divendres el Rayo (0-2). Així, els gironins tancaran aquesta data amb 31 punts, mentre que valencians i madrilenys, antepenúltims i penúltims classificats, continuaran amb 23 punts. D'aquesta manera, els de Montilivi, que es trobaven a un punt del descens fa tres jorandes i han sumat 7 del últims 9 que s'han posat en joc, tenen un coixí prou ampli respecte al perill.

Per la seva banda, el Vila-real va patir una nova ensopegada a casa, davant un Alabès que somia amb Europa. Els d'Abelardo es van avançar amb un gol de Maripán al minut 54. Cazorla empatava de penal set minuts més tard, però la diana d'Inui al 77 posava l'1-2 definitiu. Ahir el Girona també va allunyar el Valladolid, que va perdre amb l'Espanyol i està cinc punts per sota, i avui estarà pendent de l'Eibar-Celta. Els gallecs sumen 25 punts.