El Girona obrirà tres jornades de Lliga consecutives, entre la 29 i la 31, en les quals rebrà l'Athletic Club a Montilivi el divendres 29 de març (21.00), visitarà l'Atlètic de Madrid al Wanda el dimarts 2 d'abril (19.30) i jugarà el derbi contra l'Espanyol a l'estadi el dissabte 6 a la una del migdia. La Lliga va fer públics ahir els horaris de tres jornades de Lliga que es jugaran just després de les que ja se sabien: la visita del València a Montilivi d'aquest diumenge i el Leganés-Girona del dissabte 16 de març (20.45). El 23 i 24 la Lliga s'atura pels partits de seleccions i quan es reprengui es jugaran tres partits en vuit dies.

Entre els tres horaris, destaca el primer, el de la jornada 29, en què els gironins tornaran a jugar fora del cap de setmana per rebre l'Athletic Club el divendres 29 de març a Montilivi a les nou del vespre. El duel contra els bascos serà el tercer partit que el Girona jugui en divendres aquesta temporada a Montilivi després de les visites del Valladolid (0-0) i del Getafe (1-1); mentre que la victòria contra el Celta (3-2) va ser en un partit jugat a l'estadi en dilluns, igual que l'empat més recent amb la Reial Societat (0-0).

L'horari del partit contra l'Espanyol, dissabte a la una del migdia, tampoc és desconegut per als aficionats del Girona, que a Montilivi ja hi han vist el Rayo (2-1) i l'Eibar (2-3).