El tècnic del València Marcelino ha parlat en roda de premsa sobre la victòria del seu equip a Montilivi. Aquestes són les seves frases més destacades:

"Pel que fa a la compensació hem sortit molt perjudicats, de la mateixa manera que penso que avui el més just hagués sigut un empat. El Girona ha tingut una doble ocasió al final però Neto amb les seves parades ens ha ajudat a emportar-nos la victòria".

"Teníem el partit molt controlat, però l'expulsió de Roncaglia ha fet que tinguéssim dificultats al tram final. Hem concedit un penal molt evitable. Estem satisfets amb el resultat perquè volíem guanyar i això ens permet encadenar la segona victòria consecutiva fora de casa".

"L'equip està en la millor dinàmica. Ferran progressa però és molt jove. S'ha de tenir paciència i prudència perquè prendre bones decisions ens correspon a tots. Té un futur molt prometedor i un present cada vegada més competitiu i millor"

"Seguim tenint dificultats, no hem d'oblidar com hem patit per aconseguir la victòria contra el Girona. Però això sempre genera confiança. Volem estar als quarts de final de l'Europa League i ens espera un partit complicat davant del Getafe".

"El Girona ha estat molt a dalt, pràcticament teníem situacions de dos contra dos. Com que els seus dos centrals deixaven molts espais, hem cregut que els podíem fer patir per allà amb els canvis. Sort que l'expulsió s'ha produït abans del canvi que tenia pensat perquè si no el patit s'hagués posat pitjor. Roncaglia, a més, arrossegava molèsties".

"Si analitzem el partit de l'anada, nosaltres vam fer molt més a Mestalla que el Girona, que va guanyar, i avui ha sigut a la inversa. El Girona avui ho ha fet molt bé i mereixia l'empat, en funció dels mèrits de cada equip. El Girona ha tingut el 3-3 molt clar".

"Només tres equips a la lliga segueixen les tres competicions: Barça, València i Atlètic".